LED Wall; dynamisch en overtuigend communiceren

Een LED Wall is zeer populair geworden. Steeds meer bedrijven en instanties zien de grote voordelen van interactief presenteren op een dynamische manier. Een breed publiek in één oogopslag! Signco Audiovisueel is dé toonaangevende leverancier op het gebied van indoor en outdoor LED Wall oplossingen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de audiovisuele markt hebben wij de meest kwalitatieve fabrikanten geselecteerd. Wij importeren de LED schermen rechtstreeks uit Azië.

Geef diverse  soorten content weer op uw LED scherm

Met een LED scherm van Signco Audiovisueel vergroot u uw bereik en bent u zeer flexibel in het weergeven van diverse soorten content. Zoals teksten, plaatjes, foto’s, reclame uitingen, bewegend beeld en full motion video. Signco Audiovisueel biedt tevens een content management systeem aan die uitermate geschikt is om in verschillende resoluties uw content op uw LED Wall te tonen. Vraag naar de mogelijkheden!

Signco Audiovisueel - Led walls

Uw LED Wall als duurzame investering

Onze full color LED schermen zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties en lichtopbrengsten. Doordat de schermen zijn opgebouwd uit losse modules en kabinetten bent u zeer flexibel in de opstelling en afmetingen van uw LED Wall. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten.

Alle led schermen in ons assortiment zijn langdurig aan testen onderhevig geweest. Zo zijn ze uitvoerig getest op waterbestendigheid, erosiebestendigheid en elektromagnetische straling. De LED Walls van Signco audiovisueel voldoen aan alle normen en eisen van de Europese wetgeving en zijn duurzaam en zeer energiezuinig. Vanwege de lange branduren en het juist managen van lichtintensiteit gaan de LED schermen jaren mee.

Begeleiding van uw LED Wall van A tot Z

Signco begeleidt uw project van begin tot eind. Zo helpen wij u in het aanvragen van de benodigde vergunningen en adviseren u op bouwkundig en constructief gebied. Wij adviseren niet alleen maar implementeren, installeren en onderhouden uw led scherm. De technici van Signco hebben een gedegen training en technische opleiding genoten om vakkundig en professioneel de installatie en onderhoud van uw LED Wall te verzorgen. Zo kunt u jarenlang genieten van een uitstekende oplossing.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze LED Wall oplossingen?

Neem contact op voor meer informatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend.  

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platform: