De juiste audiovisuele middelen vormen een unieke AV oplossing

Signco biedt presentatie en communicatie oplossingen voor uiteenlopende situaties. Van overlegplekken voor kleine teams tot vergaderfaciliteiten voor grote groepen. Multifunctioneel, flexibel, interactief en collaboratief. Iets dat onmisbaar is voor organisaties die het nieuwe werken hebben geadopteerd, waarbij vrijheid van werkplek en flexibiliteit een must is.

Door verschillende audiovisuele middelen in een professionele AV installatie samen te smelten ontstaat er één gebruiksvriendelijke oplossing die door iedereen eenvoudig te gebruiken is. Zonder tussenkomst van een technicus of facilitair beheerder.

Audiovisuele middelen voor het geven van presentaties

Doordat elke situatie en omgeving vraagt om een andere AV installatie adviseren wij u graag. Zo kan voor het geven van presentaties zowel projectie als professionele monitoren gebruikt worden. Afhankelijk van diverse omgevingsfactoren, budget en exacte toepassing kan het één beter resultaat geven dan het ander. U bent bij de keuze van uw audiovisuele middelen lang niet meer gebonden aan schermgrootte en resolutie. Door de technologische vooruitgang zijn de mogelijkheden ongekend.

Signco zorgt voor een complete AV installatie

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheid in de betreffende ruimte adviseren wij u over de juiste AV installatie. Compleet met de juiste ophanging, bekabeling en randapparatuur welke nodig zijn voor een vlekkeloze integratie . Kortom geen losse audiovisuele middelen maar een complete werkbare oplossing. Afgestemd op uw situatie.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platform: