Logitech Meetup; all-in-one vergadercamera met een ultrabrede lenshoek voor kleine ruimtes

Met de Logitech MeetUp Conference Cam bent u zelfs verstaanbaar en zichtbaar tijdens conference calls in kleine ruimtes. De camera is namelijk ontworpen met een breed gezichtsveld van 120 graden. De beeldsensor ondersteunt verschillende resoluties, waaronder 4K, Full HD en HD. U kiest zelf voor de beeldkwaliteit die van toepassing is op uw gebruik. Het geluid is specifiek afgestemd op kleine vergaderruimtes. De 3 geluidsisolerende microfoons en een voice-optimized speaker zorgen er namelijk voor dat iedereen duidelijk verstaanbaar is. Dankzij de bluetooth verbinding heeft u geen last van kabels op het bureau. En blijkt uiteindelijk dat toch niet iedereen goed zichtbaar is? Met de meegeleverde afstandsbediening bedient u verschillende functies als pannen, kantelen en zoomen vanaf uw stoel.

Makkelijk spreken met full duplex en geavanceerde beamforming

Het afstemmen van spraak en video aan de voorkant van de kamer is slechts de eerste stap naar natuurlijke gesprekken. De RightSound™-technologie omvat een beamforming-microfoon die spraak capteert en tegelijk automatisch luidere en zachtere stemmen nivelleert en ruis onderdrukt.

logitech-meetup-full duplex
Logitech Meetup full duplex

Rightsight Computervisie

Dankzij de computervisie van RightSight™ past MeetUp automatisch de camerapositie en zoom aan om personen in de ruimte te vinden en goed in beeld te brengen. In tegenstelling tot stemherkenningssystemen die van persoon tot persoon springen, brengt RightSight alle gespreksdeelnemers in beeld. Zo zorgt deze technologie voor een duidelijker gesprek en betere samenwerking.

Ruimte vrijmaken

Meetup is bevestigd aan het scherm, zoals een soundbar. Op die manier hoeft de speakerphone niet op tafel te liggen, liggen er minder kabels in de ruimte en kunt u maximaal gebruikmaken van de ruimte.

signco logitech meetup videoconference

Extra functies

5 X Zoom

Breng presentators perfect in beeld om afleidingen op de achtergrond te minimaliseren. Zoom in op whiteboards en objecten zodat externe deelnemers zien wat u ziet. Dankzij de geavanceerde 4K-beeldsensor blijven videobeelden helder en scherp, zelfs wanneer u inzoomt op de details.

Eersteklas camera-optiek

MeetUp biedt minutieus ontworpen eersteklas camera-optiek voor een breed gezichtsveld zonder vervormde gezichten en meubilair als gevolg van het ‘visoog’-effect. Gezichten zien er natuurlijk uit, tekst op whiteboards blijft leesbaar en rechte lijnen zijn recht.

Uitgebreid bereik

De Logitech-uitbreidingsmicrofoon voor MeetUp biedt extra flexibiliteit voor opstellingen in kleine teamruimtes. De ingebouwde beamforming-microfoons van MeetUp zijn geoptimaliseerd voor een bereik van max. 4 meter. Voeg een uitbreidingsmicrofoon toe om het audiobereik uit te breiden tot 5 meter. Of u nu aan tafel of langs de zijkant tegen de muur zit of zelfs rondloopt, met de uitbreidingsmicrofoon van MeetUp is iedereen te horen.

Bluetooth speakerphone

Bent u al verbonden op uw smartphone? Belt u in bij een audioconferentie? Koppel MeetUp aan uw smartphone of tablet en profiteer van een uitstekende geluidskwaliteit met een volume en bereik waar handheld-apparaten niet aan kunnen tippen.

Neem het heft in handen

Wilt u het volume aanpassen, de microfoon dempen of de camerapositie handmatig bijstellen? De MeetUp-afstandsbediening maakt gebruik van radiofrequente stralen (RF) voor betrouwbare en discrete bediening vanuit de hele ruimte. U kunt zelfs de gratis Logi Remote-app (beschikbaar op iTunes) downloaden om MeetUp te bedienen met een iPhone of iPad.

Bescherm uw muren

Liever geen nieuwe boorgaten? Geen probleem. Door de VESA-bevestigingspunten achter het display te gebruiken, kunt u dankzij de optionele tv-bevestiging MeetUp boven of onder het display plaatsen zonder nieuwe gaten te boren.

Rightsense technologieën

Logitech RightSense™ biedt proactieve technologieën die videovergaderingen eenvoudig maken en automatiseren. RightSound optimaliseert de menselijke stem en maakt gesprekken helder, RightSight beweegt de camera automatisch en past de zoomlens aan zodat niemand wordt buitengesloten en RightLight zorgt dat iedereen er op zijn best uitziet, ongeacht de lichtomstandigheden.

Tot drie jaar garantie

Profiteer van optimale prestaties van de hardware van uw Logitech-vergaderruimte gedurende drie jaar bij de aankoop van een verlengde garantie voor Logitech MeetUp. Hiermee wordt één jaar aan de standaard Logitech-hardwaregarantie van twee jaar toegevoegd.

logitech Meetup

Montage opties voor Microsoft Room Solutions

Ruimteoplossingen met Meetup

Alles wat u nodig heeft om kleine ruimtes gereed te maken voor videovergaderingen, inclusief Logitech MeetUp, een mini-pc of Google Meet-computersysteem, software die geoptimaliseerd is voor vergaderruimtes en de Logitech Tap-touchcontroller.

google workspace
microsoft
microsoft teams
zoom

Meer weten over deze unieke Videoconference oplossingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Download brochure

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Video conferencing merken die wij voeren:

Deel deze pagina, kies uw platform: