Logitech Video conferencing; De perfecte oplossing voor elke ruimte

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Logitech-oplossingen voor videovergaderen kunnen uw teams met elkaar praten, en bestanden, schermen en ideeën op whiteboards delen. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk.

Voor elke ruimte een gepaste oplossing

Logitech small room solutions

Kleine ruimtes

Logitech medium room solutions

Middel grote ruimtes

Logitech large room solutions

Grote ruimtes

Logitech Meetup

Kleine ruimtes

Voor Huddle rooms en kleine vergaderruimtes tot ongeveer zes personen, is de Logitech MeetUp dé perfecte oplossing. Dit is een handige, all-in-one, videobar voorzien van een camera met 4K resolutie, speaker en microfoon elementen. Door de brede kijkhoek van maar liefs 120 graden zijn deelnemers die dichter bij de MeetUp zitten ook perfect zichtbaar; ideaal voor kleinere ruimtes dus. Mocht de ruimte om meer capaciteit vragen, dan is de MeetUp gemakkelijk uit te breiden met een expansion microfoon om het geluidsbereik te vergroten en iedereen goed verstaanbaar te maken.

Meer over de Meetup

Logitech Rally

Middelgrote ruimtes

Voor middelgrote tot vergaderruimtes heeft Logitech de Logitech Rally. Een uitgebreid systeem voorzien van een losse speaker, een losse microfoon en de Rally Camera. De Rally camera is een uitstekende 4K camera die kan kantelen en tot maar liefs 15 x in kan zoomen. Perfect voor onder andere vergaderingen in boardrooms en grotere groepen. Dit flexibele systeem is uit te breiden met extra microfoons.

Logitech Rally Plus

Grote ruimtes

Bent u op zoek naar een systeem voor grote ruimtes? Kies dan voor Logitech Rally Plus. Ten opzichte van de eerdergenoemde Logitech Rally, beschikt het Plus systeem over een extra speaker en een extra microfoon, die ervoor zorgen dat groepen met 12+ personen goed voor de dag komen in de videovergadering. Net als de Rally is de Rally Plus ook uit te breiden met extra microfoons. Er kunnen namelijk in totaal maar liefs 7 microfoons op het systeem worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk om grote ruimtes te voorzien van een perfect audiobereik.

Montage opties voor Microsoft Room Solutions

Video samenwerking

Gecertificeerd voor of compatibel met toonaangevende videosamenwerking software, waaronder:

google workspace
microsoft
microsoft teams
zoom

Meer weten over onze Logitech Video Conferencing oplossingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Logitech video collaboration brochure
Download brochure

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Video conferencing merken die wij voeren:

Deel deze pagina, kies uw platform: