Over ons

Signco Audiovisueel levert en installeert Audiovisuele oplossingen, met een specialisatie in audiovisuele systemen, audioinstallaties, akoestiek, ruimte inrichting, digital signage, videoconference en interactieve presentatie systemen, waarbij ICT een belangrijke rol speelt. Onze diensten geven meerwaarde aan de route van het eerste ontwerp tot aan de oplevering, waarbij projectbegeleiding, acceptatie, en training een zeer belangrijk onderdeel van de route is.

Ruim 20 jaar kennis en kunde

De techniek is een complex speelveld als het gaat om integratie, en gezien onze 20 jaar intensieve kennis van de audiovisuele markt, voorkomen wij dure fouten en vergissingen. Wij managen uw verwachtingen tot in het kleinste detail. Onze product onafhankelijkheid is fundamenteel de basis van ons bestaan. Hierdoor maken wij het verschil en zorgen wij voor de meerwaarde van uw project. Signco audiovisueel werkt volledig fabrikant onafhankelijk. De integrale oplossing voor u staat centraal.

De kracht van onze oplossingen is de integratie van audiovisuele technieken gecombineerd met ruimte inrichting en IT. Wij starten het ontwerp in een nauwe samenwerking met onze klant waarbij exacte behoeften en doelstellingen bepaald worden. Voor iedere klant specifiek, waarbij standaardisering niet uit het oog verloren wordt. Dit werkt kosten besparend en geeft u de mogelijkheid effectiever gebruik te maken van uw ruimten.

Signco audiovisueel is gevestigd in Alblasserdam en levert en installeert door geheel Nederland. Gezien onze ervaring op audiovisueel gebied, bieden wij een zeer brede scope aan diversiteit. Er is geen ruimte te klein of te groot. Technologie en behoeften wisselen elkaar snel af. Signco audiovisueel werkt met toonaangevende architecten, interieurarchitecten, fabrikanten en IT-professionals. Bezoek eens ons volledig ingerichte showroom of neem nu contact op en laat ons het verschil maken aan uw project!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platform: