Signco - Sharp Windows collaboration display

Signco – Gecertificeerd leverancier van het Windows collaboration display van Sharp

Het Windows collaboration display van Sharp is een interactief scherm van de nieuwste generatie 4K 70 inch, welke voldoet aan alle Microsoft-specificaties en een optimaal gebruik van ruimtes mogelijk maakt, productiviteit bevordert en samenwerking optimaliseert in vergaderingen, directiekamers, trainingsruimtes, technische ruimtes en veel andere locaties.

Met het Windows collaboration display kunt u elk type vergadering productiever maken door gebruikers in staat te stellen eenvoudig verbinding te maken met het dislay en ideeën te delen in een omgeving die volledig is geoptimaliseerd voor comfort en efficiëntie. Het Windows-collaboration display van Sharp werkt optimaal met de Microsoft 365 collaboratie tools en Microsoft Teams en is gecertificeerd voor Skype voor business.

De ingebouwde IoT-sensoren verzamelen realtime gegevens over ruimtegebruik en omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid en kan verbinding maken met het Microsoft Azure Digital Twins cloudplatform als onderdeel van gebouwenbeheer.

Het Windows collaboration display van Sharp bevat een geïntegreerde 4K-camera, een zeer goede microfoon (met een bereik van 4-6 m) en luidsprekers, voor een zeer effectieve oplossing voor videoconferenties. De 8m lange, hoge kwaliteit USB-C-kabel biedt een eenvoudige enkele verbinding voor alle video, audio, aanraking en netwerk gegevens en vermindert de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het instellen van vergaderapparatuur.

Het is tijd om vergaderingen te houden waar u eenvoudig binnenloopt, aansluit en begint met samenwerken.

Signco AV -ICT - SHARP WINDOWS COLLABORATION DISPLAY
Signco AV -ICT - SHARP WINDOWS COLLABORATION DISPLAY

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het Windows collaboration display van Sharp? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

jarco de wit signco audiovisueel

Jarco de Wit
Junior Accountmanager

Signco Audiovisueel B.V.
West Kinderdijk 122c

2952 WX Alblasserdam
Tel: +31 85 747 00 41
Web: www.signco.nl

Download de brochure