Signco Audiovisueel - Corona virus en Video conferencing

Ondanks het Coronavirus veilig en effectief vergaderen

Nu de traditionele manieren van vergaderen steeds meer worden getroffen door de verspreiding van het Coronavirus, wordt de waarde van digitaal communiceren en vooral de toepassing van video conferencing steeds duidelijker.

Met behulp van Livestreaming / video conference-oplossingen behoud u uw betrokkenheid ten opzichte van uw klanten en medewerkers.

Naast de mogelijkheid om klanten en medewerkers hierdoor te blijven ondersteunen en de continuïteit van de activiteiten te waarborgen, zijn er nog een tal van voordelen:

Milieuvriendelijk

Werkverkeer is essentieel omdat het uw bedrijf helpt belangrijke relaties op te bouwen en te onderhouden. Het verbranden van fossiele brandstoffen in auto’s en vliegtuigen vergroot echter de “carbon footprint” van uw bedrijf.

Effectief

Op een effectieve manier communiceren wordt ingewikkeld als uw organisatie zich richt op bedrijven van buiten de stad, provincie of land. Daarnaast kunnen collega’s zich op verschillende plekken bevinden. Het plannen van een meeting kan dan een uitdaging worden. Bovendien kan een video conference sessie worden opgenomen om verder te evalueren en collega’s die afwezig waren, de kans te geven om toch deel te nemen.

U bespaard tijd

Reizen kost veel tijd. Daarnaast dragen andere factoren die verbonden zijn met reizen, zoals verkeer, jetlag en vermoeidheid bij aan deze tijdsverspilling.

Minimaliseer de blootstelling aan het Coronavirus tijdens vergaderingen

Uiteraard verkleint u, in het huidige tijdsbeeld, de kans op besmetting. Vergaderingen kunnen dus gewoon doorgaan zonder enig risico.

Laat u geheel vrijblijvend informeren

Ziet u in het Coronavirus reden om de digitale communicatieslag van uw bedrijf te versnellen? Signco Audiovisueel helpt u graag met de realisatie van een passende digitale vergaderoplossing.

Meer over Video Conferencing

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze digitale vergaderoplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

jarco de wit signco audiovisueel

Jarco de Wit
Junior Accountmanager

Signco Audiovisueel B.V.
West Kinderdijk 122c

2952 WX Alblasserdam
Tel: +31 85 747 00 41
Web: www.signco.nl