Draadloos presenteren met de Barco Clickshare conference serie

Eenvoudig met één druk op de knop draadloos delen en presenteren met de nieuwe oplossingen van Barco ClickShare

De Barco ClickShare CX-20

Doordat meetings worden steeds vaker gehouden in Huddle Rooms of kleine vergaderruimte’s waar tijd een belangrijke rol speelt. Jij en je collega’s willen geen tijd kwijt zijn aan het opzetten van de vergadering, maar snel een meeting kunnen starten met één enkele handeling! Precies daarom is dit product ontwikkeld, om jou de vrijheid te geven welk videoconferentie platform je ook gebruikt!

Door de meegeleverde button, of via de app begin je gemakkelijk een meeting of een presentatie. Deze zijn met één druk op de knop of in de app zichtbaar op het scherm! Vanaf het moment dat je de vergaderruimte binnen komt start je in minder dan zeven seconden de meeting, en dat geeft jou meer tijd om met belangrijke zaken bezig te zijn!

Draadloos presenteren met de Barco Clickshare conference serie

Conference

Draadloos presenteren met de Barco Clickshare conference serie

Collaborate

Draadloos presenteren met de Barco Clickshare conference serie

Click

Barco Clickshare CX-30

Het uiterlijk van zijn kleine broertje, maar wel met eigen functionaliteiten! Zo heeft de Barco Clickshare CX-30 touch back ondersteuning, dit betekend dat hij geschikt is om te gebruiken in combinatie met een touchscreen. Gemakkelijk annoteren en de whiteboard functie van jou Windows pc gebruiken, maar ook samen werken aan een document via Microsoft Teams of Zoom is geen grens meer.

De twee meegeleverde dongels geven de mogelijkheid om naast de mobiele apparaten ook vanaf twee laptops zonder de app te presenteren. Het is namelijk enorm simpel om je scherm te delen, je stopt de button in je laptop (Windows of Mac) en wacht tot de button stopt met knipperen. Zodra de button niet meer knippert druk je op de knop, en jou scherm staat op het hoofdscherm.

Barco Clickshare CX-50

Één van de grootste irritaties in een vergaderingsruimte is apparatuur die niet werkt, of enorm veel tijd kost om in te stellen. Juist om die reden is de Barco Clickshare CX-50 ontwikkeld, de randapparatuur sluit je aan op dit apparaat en het enige wat de deelnemer nog hoeft te doen is verbinden. De CX-50 laat je het platform gebruiken die jij gewend bent, en past zich volledig aan doordat deze samenwerkt met jou device.

Bring Your Own Meeting (BYOM) en kies de manier waarop jij wil samenwerken. Geniet van de vrijheid die de CX-50 je kan geven, deelnemers aan de vergadering kunnen gemakkelijk opmerkingen plaatsen bij een presentatie, of gebruik maken van de blackboard functie.

Gebruik je toch liever een HDMI kabel? Ook dat is mogelijk bij de CX-50, deze heeft een input voor HDMI.

Meetings komen tot leven als het klikt!

Meer over Draadloos presenteren
ClickShare Conference Product Presentatie

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over deze draadloze presentatie-oplossing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

jarco de wit signco audiovisueel

Jarco de Wit
Junior Accountmanager

Signco Audiovisueel B.V.
West Kinderdijk 122c

2952 WX Alblasserdam
Tel: +31 85 747 00 41
Web: www.signco.nl