Extron Room Scheduling Systeem

In de hedendaagse zakelijke omgevingen, presentatie en communicatieruimtes is het vinden van beschikbare ruimte een tijdrovende en lastige aangelegenheid. Bij steeds meer bedrijven ontstaat de dringende behoefte aan een goed en efficiënt ruimte boeking en beheer systeem. Extron vereenvoudigd deze ervaring door Room Agent ™ software, die uw TouchLink Pro Touch panels in een volledig ruimte reserveringsysteem veranderd. Het Extron ruimte reserveringsysteem geeft alle benodigde informatie en beschikbaarheid van een ruimte op het Touch panel weer!

Integratie optima forma!

In tegenstelling tot concurrerende oplossingen, waarbij aanvullende software of externe processors nodig zijn, integreert de Room Scheduling Touch panels van Extron rechtstreeks met Microsoft® Exchange, Office 365 ™ en Google Calendar ™, Zo heeft u in een handomdraai een zeer innovatieve standalone ruimte reserveringsysteem voor al uw ruimten. Gebruikers kunnen probleemloos ruimten reserveren, van welk device dan ook binnen dit platform Of het nu een mobiel apparaat of het Touch panel zelf betreft, het maakt niet uit! Er zijn verschillende bevestigingsopties beschikbaar, waaronder opbouw, inbouw en montage op vrijwel elke vlakke ondergrond, zoals glas of graniet.

Afhankelijk van hoe ze zijn ingesteld, kunnen Extron TLP Pro 520M, 720M, en 720T TouchLink Pro Touch panels worden geconfigureerd en gebruikt worden als een traditionele touchscreen panelen om uw apparatuur mee te bedienen of ruimte reserveringsystemen. Door middel van de gratis Room Agent software kunt u TouchLink Pro Touch panels een handomdraai configureren. Sluit het Touch panel aan op uw computer, opent u de software, vul de verplichte velden in, en je bent klaar. Afhankelijk van uw wens kunnen velden weergegeven of verborgen worden, volledig op maat in te richten.

Signco Audiovisueel - Extron roommanagement

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platvorm: