Narrowcasting voor doelgerichte communicatie

Organisaties zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Alles draait om communicatie en het verstrekken van informatie. Uiteraard zo snel en efficiënt mogelijk. De narrowcasting systemen van Signco Audiovisueel kunnen hier een grote bijdrage aan leveren.

Met de Narrowcasting systemen van Signco Audiovisueel kunt u zeer eenvoudig door middel van audiovisuele displays, een of meerdere specifieke doelgroepen benaderen. Dit alles op een specifieke bepaalde plaats en op specifieke momenten. Zeer eenvoudig! Presenteer uw content of boodschap doelgericht aan uw doelgroep. Zo informeert u uw klanten, bezoekers en personeel op een eenvoudige maar enorm efficiënte manier.

Onbeperkte mogelijkheden met narrowcasting

De mogelijkheden van narrowcasting zijn erg groot. Zo kunnen er voorgeprogrammeerde presentaties worden getoond, kan er live tv worden uitgezonden maar kunnen de presentaties ook aan databases worden gekoppeld zodat direct de laatste informatie, bijvoorbeeld speciale acties en aanbiedingen, aandelen, RSS feeds, roosterinformatie, ruimte bezetting en route informatie, geheel automatisch en foutloos wordt getoond.

Signco Audiovisueel - Narrowcasting

De juiste narrowcasting software voor eenvoudige aansturing en beheer

Een belangrijk element van narrowcasting is de narrowcasting software applicatie. Deze software zorgt ervoor dat uw content op de juiste tijd en op de juiste plaats getoond wordt. Signco Audiovisueel is leverancier van diverse merken en oplossingen. Of het nu gaat om een standalone oplossing, een hosted omgeving of een geïntegreerd systeem binnen uw netwerk. Signco verzorgt het voor u. De content kan zeer eenvoudig zelf worden gemaakt en aangepast binnen de software. U bepaalt op welk scherm welke aanpassing zichtbaar wordt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze narrowcasting systemen?

Neem contact op voor meer informatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend.  

Bel mij terug
Neem contact op
Onze Narrowcasting merken:
Signco Audiovisueel - Zebrixl Narrowcasting

Deel deze pagina, kies uw platform: