Projectmanagement

Signco Audiovisueel voert het volledige projectmanagement over uw project. Van advies tot opdracht en van oplevering tot acceptatie onder gebruikers. Met onze jarenlange ervaring in de audiovisuele branche weten we precies waar de valkuilen zijn en zorgen we voor een soepele implementatie van de gewenste oplossing.

Duidelijk projectplan met mijlpalen en deadlines

Wij begeleiden en managen uw totale project. Wij zijn de juiste spil tussen u en alle betrokken partijen. Wij stellen een projectplan op met duidelijke mijlpalen en deadlines en rapporteren het vervolg op aangegeven momenten.

Signco Audiovisueel is ook het aanspreekpunt voor onderaannemers zoals elektrotechnische bedrijven en aannemers. Wij brengen alle partijen samen en zorgen voor één geheel.  Wij de zorg u de resultaten!

Signco Audiovisueel - Project management

Pas als u tevreden bent zit ons werk erop

Signco Audiovisueel draagt zorg voor de functionele oplevering. Wij handelen de openstaande restpunten af en sluiten het dossier pas op het moment dat u tevreden bent. Bent u tevreden, dan zullen wij het project aan u overdragen. U accepteert uiteindelijk het eindresultaat!

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platvorm: