Project engineering

Project engineering is een hele belangrijke fase om te zorgen dat de oplossing zoals deze bedacht is ook daadwerkelijk zo gaat werken. Zo wordt er heel exact in kaart gebracht welke voorzieningen er nodig zijn om het functioneel ontwerp te kunnen realiseren. Wij zorgen voor de juiste technische blokschema’s en toetsen de technische uitvoerbaarheid. Hierdoor krijgt u de garantie van een perfect werkend systeem. Gezien de verschillende audiovisuele technologieën en de complexiteit van de infrastructuur is een goed technisch ontwerp een must.

Compleet programma van eisen

Signco audiovisueel denkt verder! Zo geven wij u een volledig overzicht van de benodigde elektrotechnische en bouwkundige voorzieningen. Wij bepalen de kabeltracés en geven duidelijk aan welke bekabeling waar getrokken moet worden. Wij maken de minimale eisen inzichtelijk die gesteld worden aan IT apparatuur, zoals PC’s, servers, netwerk switches en software en denken mee omtrent beveiliging. Zodat uw netwerk volledig beschermd blijft.

Signco Audiovisueel engineert elk project tot in de kleinste details zodat u zeker weten geniet van een perfect werkend geheel.

Signco Audiovisueel - Engineering

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Een greep uit onze merken:

Deel deze pagina, kies uw platvorm: