Samenwerking Van Gelder & Signco-Audiovisueel

Van Gelder Groente en Fruit kiest Signco als Audiovisuele en ICT partner

Het oer-Hollandse familiebedrijf Van Gelder Groente en Fruit te Barendrecht is met een landelijke dekking gerealiseerd door ruim 350 werknemers een toonaangevende leverancier van dagverse producten op het gebied van aardappelen, groente en fruit.

Bouwen aan de toekomst

Van Gelder is de laatste jaren gegroeid als kool en de groei is er nog lang niet uit! Om alle innoverende activiteiten goed te kunnen blijven uitoefenen wordt er momenteel hard gebouwd aan een nieuw bedrijfspand, welke de entree zal vormen van het kersverse bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard, het meest duurzame bedrijventerrein van Europa

Het 32.000 m2 tellende hypermoderne nieuwe bedrijfspand heeft zich inmiddels al een plaats in de top 5 van meest duurzame bedrijfspanden van Nederland verworven.

Hét vers centrum voor educatie, beleving, innovatie en inspiratie

Naast duurzaamheid en het nagenoeg volledig gemechaniseerde magazijn proces onderstreept het “Experience Center” het innoverende karakter van Van Gelder.

Het inpandige Experience Center is de ideale plek om klanten kennis te laten maken met alle mogelijkheden op het gebied van bewerken, verwerken en bereiden van groente en fruit. Onder begeleiding van gerenommeerde top chefs zullen tijdens verschillende workshops alle zintuigen geprikkeld worden.

Gemeenschappelijke visie

Signco Audiovisueel BV uit Alblasserdam is bijzonder verheugd haar steentje te mogen bijdragen op het gebied van audiovisuele en ICT oplossingen. Sinds januari 2018 is Signco Audiovisueel al in gesprek met van Gelder Groente en Fruit om samen de meest innovatieve audiovisuele oplossingen voor de verschillende toepassingen te ontwerpen. De gemeenschappelijke visie en hoge mate van professionaliteit heeft gezorgd voor een totaaloplossing van verschillende AV en ICT oplossingen.

Binnen een bedrijf met de omvang van Van Gelder Groente en Fruit is informatieverschaffing en communicatie van essentieel belang. Na een uitgebreid inventarisatietraject met betrekking tot de wensen en mogelijkheden heeft Signco Audiovisueel een adviesrapport uitgebracht dat naadloos aansloot met de wensen van de klant. Vervolgens draagt Signco Audiovisueel zorg voor de totale uitrol en implementatie de komende maanden.

Uitgebreide dienstenportfoilio

Met betrekking tot de informatievoorziening zullen er door Signco Audiovisueel 3 grote videowalls geplaatst worden bij binnenkomst van het gebouw op de begane grond. Een van de drie videowalls zal tevens dienen als presentatiewall waar grote groepen mensen toegesproken kunnen worden. Deze videowalls, voorzien van high-end LG Full HD videowall displays zijn uitermate geschikt voor het overdragen van informatie aan grote groepen mensen en voorzien van de juiste content een waardevolle aanvulling op de algemene beleving binnen het toch al zo inspirerende pand. Alle centrale techniek is gebaseerd op basis van Extron Electronics apparatuur en is volledig digitaal via IP verbindingen. De schermen worden vanuit een centrale MER aangestuurd. Het centrale audiosysteem van BOSE en Senheisser draagt zorg voor een goede spraakverstaanbaarheid aan grote groepen.

Naast de visuele communicatie middels de drie videowalls zal er ook gebruik gemaakt gaan worden van een centrale narrowcasting oplossing van Zebrix. Met behulp van deze Zebrix Narrowcasting software worden meerdere LG schermen gesitueerd op verschillende plekken binnen het pand, centraal voorzien van alle soorten informatie.

Tevens zijn er 18 innovatieve vergaderzalen welke door Signco zullen worden ingericht. Deze ruimtes zijn voorzien van het draadloos presentatiesysteem van Barco. Tevens zal Signco Audiovisueel alle tafels voorzien van een centraal aansluitpunt voor connectiviteit. Dit word gedaan middels de Extron Cable Cubby. Alle 18 vergaderzalen zijn centraal te boeken en te reserveren middels Evoko roommanagement systeem welke gekoppeld is aan Microsoft Outlook. Vanzelfsprekend zijn de verschillende vergaderzalen voorzien van gebruiksvriendelijke audiovisuele bedieningssystemen. Met slechts een druk op de knop van de Extron Touch panelen kunnen deelnemers aan de vergadering gebruikmaken van alle aanwezige audiovisuele apparatuur.

Het dynamische karakter van Van Gelder wordt ook in de vergader en presentatie mogelijkheden onderstreept. Onder het motto: “Bring Your Own Device” (BYOD) kan er in elke vergaderzaal of directieruimte draadloos gepresenteerd worden via de Barco ClickShare, op het aanwezige presentatiescherm. Deze innoverende oplossingen zorgen niet alleen voor een efficiëntie slag maar ook voor een hogere betrokkenheid van de deelnemers. Communiceren, instrueren en informatie verspreiden was nog nooit zo gemakkelijk.

De CEO van Signco Audiovisueel, Elbert Dekker, voelt zich bijzonder bevoorrecht dat zij een project zoals deze mogen uitvoeren. “Binnen de audiovisuele markt hebben we het echt over een bijzonder project en zijn we enorm enthousiast dat we mogen bijdragen aan de presentatie toekomst van morgen” aldus Dekker. We kijken enorm uit naar een continuering van deze prettige samenwerking.

Neem contact met ons op

Kunnen wij u ook helpen met uw Audiovisuele en of ICT vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Signco Audiovisueel B.V.
West Kinderdijk 122c
2953 WX Alblasserdam
Tel: +31 85 747 00 41
E-mail: info@signco.nl
Web: www.signco.nl