Signco Audiovisueel verzorgt AV en ICT integratie bij Verheij Integrale Groenzorg

Met ingang van dit jaar opereert Verheij Integrale Groenzorg vanuit het nieuw gebouwde bedrijfspand aan de Kweldamweg te Sliedrecht. Het robuuste, duurzame nieuwe bedrijfspand biedt ruimte aan 50 kantoorplekken, bevat een zeer ruime werkplaats, meerdere vergaderruimten en bovendien een grote conferentieruimte.

Van concept tot realisatie

De Audiovisuele en ICT inrichting van bovengenoemde ruimten is naar volle tevredenheid van Verheij volledig uitgevoerd door Signco Audiovisueel. In samenspraak met de klant zijn de wensen en mogelijkheden uitgebreid in kaart gebracht en vertaald in een functioneel ontwerp welke de afgelopen weken tot uitvoer is gebracht.

Signco Audiovisueel Referentie Verheij Narrowcasting
Signco Audiovisueel Referentie Verheij BenQ
Signco Audiovisueel Referentie Verheij Conferentieruimte

Betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor elke ruimte

De multifunctionele conferentieruimte, opdeelbaar in verschillende zones is voorzien van een centraal touch controlepaneel. De aanwezige apparatuur zoals de BenQ 86 inch interactieve monitor, de BOSE luidsprekers en Sennheiser spraaksysteem kunnen middels het Extron touchpaneel uiterst gemakkelijk bediend worden. De aanwezigheid van een Barco Clickshare systeem stelt gebruikers van de conferentieruimte in staat om eenvoudig draadloos en interactief te presenteren.

De verschillende vergaderzalen zijn voorzien van 55 en 65 inch high-end LED schermen. Deze schermen zijn eenvoudig te gebruiken via een inbouwunit met knoppenpaneel welke naadloos is geïntegreerd in de vergadertafels. Alle deelnemers van de vergadering kunnen zo eenvoudig hun laptop aansluiten op de aanwezige schermen.

Signco Audiovisueel Referentie Verheij Vergaderruimte

Interne communicatie optima forma

Duidelijke communicatie is bij een bedrijf als Verheij van groot belang. Niet alleen naar de opdrachtgevers maar zeker ook naar de werknemers. Een centraal narrowcasting systeem was dan ook een logische keuze voor de interne communicatie. De verschillende Samsung monitoren met ingebouwde narrowcasting player, gesitueerd door het gehele pand zijn eenvoudig te voorzien van informatie. Informatie delen was nog nooit zo eenvoudig!

“De bedrijfsfilosofie: Doeners die Denken van Verheij Integrale Groenzorg spreekt ons bijzonder aan. De samenwerking verliep dan ook uitstekend en heeft geresulteerd tot een flexibele, geavanceerde Audiovisuele en ICT totaaloplossing. We kijken enorm uit naar een continuering van deze prettige samenwerking.” aldus Elbert Dekker de CEO van Signco Audiovisueel.

Signco Audiovisueel Referentie Verheij Meeting room
Signco Audiovisueel Referentie Verheij Vergaderzaal

Wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen?

Kunnen wij u ook helpen met uw Audiovisuele en of ICT vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.