Signco - VSE Industrial Automation referentie

Ook VSE Industrial Automation kiest voor de AV en ICT oplossingen van Signco Audiovisueel

VSE Industrial Automation is een ervaren en daadkrachtige systeemintegrator te Schoonhoven. VSE Industrial Automation automatiseert machines, productielijnen en zelfs hele fabrieken. Voor haar klanten ontwikkelt dit bedrijf op maat gemaakte besturingssoftware, mechatronische oplossingen en integreren zij diverse automatiseringssystemen.

Dit doet VSE Industrial Automation al decennia, in tal van sectoren op het allerhoogste niveau met de kernwaarden; samenwerken, flexibiliteit en betrouwbaarheid in de basis. Basiswaarden die ook bij Signco Audiovisueel van toepassing zijn.

Van concept tot realisatie

In samenspraak met VSE Industrial Automation zijn de wensen en mogelijkheden uitgebreid in kaart gebracht en vertaald in een functioneel ontwerp welke de afgelopen weken tot volle tevredenheid van de klant tot uitvoer zijn gebracht, want net als VSE Industrial Automation streven wij naar oplossingen op het hoogste niveau.

Interne communicatie

Voor de interne communicatie hebben we door het gehele pand diverse LG monitoren gemonteerd welke aangesloten zijn op een geavanceerd narrowcasting systeem. Zo worden bezoeker in de ontvangst hal geïnformeerd over VSE. Tevens zijn er in de kantine twee LG schermen (98inch en 65inch) gemonteerd t.b.v. informatie voorziening. Deze schermen zijn tevens multifunctioneel inzetbaar doordat deze ook gebruikt kunnen worden als presentatie scherm aan grote groepen. Presentaties kunnen draadloos (BYOD) via het unieke Barco ClickShare systeem getoond worden.

VSE01

Videocommunicatie op hoog niveau

De centrale vergaderruimte op de begane grond is voorzien van een 98 inch LG Monitor. Deze ruimte is multifunctioneel inzetbaar voor middelgrote groepen. Via het centrale bediening systeem van Extron in de tafel kan in een handomdraai het scherm aangezet worden en gekozen worden om draadloos te presenteren via de Barco ClickShare of voor video communicatie via een Konftel Hybride Video communicatie oplossing. Het “nieuwe Hybride”manier van werken in de toekomst is al vanaf het eerste moment in het ontwerp meegenomen. Het audio systeem in de ruimte staat garant voor perfect geluid. Videocommunicatie en (samen) werken op afstand is middels Zoom of Microsoft Teams mogelijk in een handomdraai!

Op de 1ste etage is een algemene vergaderzaal welke ook multifunctioneel is ingericht zoals de centrale vergaderzaal. Signco audiovisueel heeft alle ruimten gelijkwaardig uitgevoerd. Gestandaardiseerd en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Tevens zijn er ook diverse werkplekken/ kantoorruimtes ingericht voor kleine en of persoonlijke vergaderingen of videocommunicatie meetings.

Wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen?

Kunnen wij u ook helpen met uw Audiovisuele en of ICT vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor advies op maat.