Video conferencing voor het besparen van tijd en geld

Kosten en tijd besparen? Video conferencing is vandaag de dag een zeer betaalbare en geaccepteerde manier om vergaderingen te organiseren. De technologie heeft zich in snel tempo ontwikkeld en gaat verder dan elkaar aan kunnen kijken en met elkaar kunnen praten. Ook het efficiënt delen en bespreken van documenten is heel gebruikelijk geworden bij een videoconferentie. Waar bij bedrijven die global werken video conferencing al redelijk ingeburgerd is, wordt er ook op nationaal en zelfs regionaal niveau steeds vaker gebruik gemaakt van videoconferenties.

Implementatie van uw video conferentie systeem

Bij het implementeren van een video conferencing systeem is niet alleen de installatie van de audiovisuele apparatuur van belang. De benodigde infrastructuur is minstens zo belangrijk en mag niet worden onderschat. Signco audiovisueel levert zowel on-premis als hosted video conferencing oplossingen. En ook aan de ruimte waarin videoconferenties worden gehouden stellen we bepaalde eisen. Zo zijn onder andere verlichting, geluid, akoestiek en schermhoogte van groot belang voor een optimale video conferencing ervaring.

Signco Audiovisueel - Lifesize videoconferencing

Video conferencing als onderdeel van unified communications

Video conferencing is een belangrijk onderdeel van “unified communications”. Een uitgebreid samenwerkplatform waarbij diverse koppelingen met derde partijen mogelijk zijn. Denk aan Microsoft Skype for Business.

Wegwijs in de wereld van videoconferentie

Signco Audiovisueel wijst u graag de weg in de wereld van video conferencing. Wij berekenen uw ROI’s en geven advies voor een vlekkeloze implementatie.

Vraag nu een 14 dagen proefabonnement aan

De Lifesize app voor desktop, mobiel en browser levert video communicatie van hoge kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Met toonaangevende betrouwbaarheid en een ervaring die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak.

GRATIS PROEFABONNEMENT

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Video conferencing merken die wij voeren:
Signco Audiovisueel - Lifesize videoconferencing
Signco Audiovisueel - Starleaf videoconferencing
Signco - Zoom Videoconferencing

Deel deze pagina, kies uw platform: