Een goed projectieschermen maakt het verschil in beeldkwaliteit

Een projectiescherm is vaak een onderschat onderdeel bij het inrichten van een presentatieruimte. Met het juiste scherm bereikt u de optimale beeldkwaliteit en haalt u het beste uit uw projector. Kortom een goed projectiescherm maakt het verschil in kwaliteit.

Projecteren op alternatieve oppervlaktes

Uiteraard kunt u ook op andere oppervlaktes projecteren. U zult dan alleen nooit een uniform en helder beeld krijgen.

Daarvoor is een projectiescherm met de juiste reflectie een must.

Van een elektrisch projectiescherm tot doorzicht

Signco Audiovisueel biedt een ruime keus aan projectieschermen en soorten schermdoeken. Van een elektrisch projectiescherm die automatisch en beheerst zelf uit,- en oprolt tot doeken waarbij de projector achter het projectiescherm staat (doorzicht). Ieder projectiedoek heeft zijn unieke kenmerken en reflectie eigenschappen. Ook een elektrisch projectiescherm is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Voor alle omstandigheden bieden wij u de juiste oplossing.

Advies over het gebruik van een projectiescherm

Een handbediend scherm of een elektrisch projectiescherm? Breedbeeld of een traditionele 4:3 beeldverhouding? Wel of geen kader om het doek? De mogelijkheden zijn groot. Wilt u advies over het projectiescherm dat voor uw situatie het meest geschikt zou zijn? Neem contact op. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Onze projectiescherm merken:
Signco Audiovisueel - Da-lite Projectieschermen

Deel deze pagina, kies uw platform: