Draadloos presenteren; het beeld van uw (mobiele) device centraal weergeven

Met de huidige technologische ontwikkelingen is draadloos presenteren met elk device mogelijk. Of het nu gaat om smartphone met iOS of Android, een laptop, een macbook of welk ander device ook, Signco Audiovisueel heeft de oplossing.

Draadloos presentatiesysteem; beeld delen met één druk op de knop

Een draadloos presentatiesysteem stelt gebruikers in staat om eenvoudig het beeld van een smartphone, tablet of laptop te tonen op het centrale presentatiescherm. Middels één druk op de knop heeft u de gewenste informatie op uw scherm. Geen kabels, geen set-up, geen wachttijden. Gewoon plug & play!

Ook uw gasten kunnen draadloos presenteren

Iedereen, inclusief uw gasten, kunnen met één druk op de knop verbinding maken en hun laptop scherm delen. Zonder ingewikkelde instructies. Met de beschikbare app kunnen gebruikers ook draadloos presenteren vanaf hun mobiele telefoons of tablets.

Optimale beveiligingsfeatures

Draadloze presentatiesystemen zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en bieden optimale beveiligingsfuncties en een breed scala aan verbindingsmogelijkheden – waaronder AirPlay. Het is zelfs mogelijk om met verschillende personen tegelijkertijd content te delen. Het draadloze presentatiesysteem zorgt voor een directe verbinding naar het centrale scherm en stimuleert samenwerking.

Meer informatie over draadloos presenteren?

Wilt u meer informatie over draadloos presenteren vanaf ieder type device. Wij adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies. 

Bel mij terug
Neem contact op
Onze draadloos presenteren merken:
Signco Audiovisueel - WePresent draadloos presenteren
Signco Audiovisueel - Barco Clickshare draadloos presenteren

Deel deze pagina, kies uw platform: