Een discussiesysteem om vergaderingen in goede banen te leiden

Discussiesystemen, ook wel conferentiesystemen genoemd, worden veel gebruikt binnen lokale en nationale overheden. Maar ook binnen de zakelijke markt worden vergaderingen in goede banen geleid met behulp van zulke systemen. Een goed discussiesysteem zorgt niet alleen voor goede verstaanbaarheid van alle participanten maar biedt ook mogelijkheden voor het peilen van meningen en draagt bij aan een constructieve besluitvorming.

Voor iedere deelnemer een eigen microfoon

Een conferentiesysteem bestaat uit meerdere microfoons waarbij de speciale voorzitterspost meer functionaliteiten biedt dan de deelnemersmicrofoons. Toch zijn beiden intuïtief en eenvoudig te bedienen. Of het een vast discussiesysteem betreft of een draadloos systeem. Op basis van uw wensen en behoeften adviseert Signco Audiovisueel u de juiste oplossing.

Televic discussiesystemen

Breng sprekers in beeld

Met de discussiesystemen van Signco audiovisueel is het ook mogelijk de sprekers in beeld te brengen middels een cameravolgsysteem. Hiermee heeft u ook de mogelijkheid de vergadering op te nemen. Door middel van streaming technieken kan uw opname direct beschikbaar worden gemaakt op een internet portal zodat publiek “live of on demand” mee kan kijken en luisteren. Zo brengt u uw agendapunten direct naar de huiskamer en verhoogt u de betrokkenheid van het publiek. Ongeacht of er wordt gekeken vanaf een smartphone, pc of tablet, vergaderingen zijn vanaf ieder apparaat vlekkeloos te volgen.

Conferentiesystemen voor papierloze vergaderingen

De nieuwste ontwikkelingen maken het mogelijk volledig papierloos te vergaderen. Uw conferentiesysteem verandert in een interactief systeem, waarbij het mogelijk is de agenda’s en documenten digitaal weer te geven en te delen met elkaar. Door een eenvoudige druk op de knop heeft iedereen de juiste documenten voorhanden. Milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord, efficiënt en praktisch. Uiteraard kan deze informatie ook op het centrale presentatiescherm weergegeven worden.

Stemmingen houden en meningen peilen met uw discussiesysteem

Wilt u een stemming houden of meningen peilen? Ook dat is mogelijk met één simpele druk op de knop. Het onderwerp wordt weergegeven, de stemming wordt gedaan en de resultaten zijn binnen een paar seconde beschikbaar op het scherm.

televic cocon stemsysteem

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een discussiesysteem?

Neem contact op voor meer informatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend.  

Bel mij terug
Neem contact op
Onze audio conferencing merken:
Signco Audiovisueel - Bosch geluidsinstallatie
Televic
MVI Audiovisual

Deel deze pagina, kies uw platform: