Audiovisuele integratie in uw architectuur

Audiovisuele integratie is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van uw ruimte. Uw audiovisuele systemen mogen namelijk geen afbreuk doen aan de architectuur van uw omgeving. Onze partner architecten en binnenhuisarchitecten zullen daarom niet alleen kijken naar functionaliteit, maar de oplossing zodanig ontwerpen dat deze is afgestemd op de corporate identiteit van uw bedrijf.

Apparaten zijn niet langer zichtbare obstakels met een negatieve invloed op de uitstraling van uw ruimte maar worden op dusdanige manier geïntegreerd dat deze samensmelten met de omgeving. Dit kan zowel door AV integratie in uw meubilair als door speciale wandbekleding en moderne ophanging boven het plafond.

Signaal management voor een goede werking

Een goede audiovisuele infrastructuur is zeer belangrijk voor een gebruiksvriendelijke en continue werking van uw audiovisuele oplossing. Signco biedt een scala aan producten van hoge kwaliteit welke garanderen dat uw systeem functioneert zoals u dit voor ogen heeft. Van switchers en resolutie scalers, tot signaal transmitters en receivers. Stuk voor stuk producten die in combinatie met de juiste bekabeling zorgen voor  een uitstekende overdracht van signalen.

Tegenwoordig zijn bijna alle audiovisuele signalen digitaal. Middels onze hoogwaardige apparatuur is signaaldistributie over IP binnen handbereik. Hierdoor kunnen wij uw audiovisuele oplossing veilig integreren en combineren met uw bestaande netwerk.

Merken die wij voeren:

Bevestigingsmaterialen voor AV integratie

Signco audiovisueel biedt een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen voor de integratie van audiovisuele apparatuur. Daarbij is het niet alleen goed om te kijken waar de oplossing moet komen maar ook hoe de apparatuur het beste gemonteerd kan worden. Het assortiment van Signco Audiovisueel biedt een grote verscheidenheid aan betrouwbare vloer, wand en plafond bevestigingssystemen. Zelfs maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere situatie bieden wij een passend bevestigingssysteem. Uiteraard denken we graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Audiovisuele integratie op maat

Wilt u meer informatie over de audiovisuele integratie binnen uw omgeving? Wij adviseren u graag vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.

Bel mij terug
Neem contact op

Deel deze pagina, kies uw platform: