Uw audiovisuele apparatuur centraal bedienen en beheren

Eenvoud en gemak is essentieel van belang als u wilt presenteren. U wilt zich immers alleen bezighouden met de inhoud en niet met de apparatuur. Signco realiseert dit voor u door het integreren van eenvoudige bedieningssystemen in uw vergader- en presentatieruimtes. Geen afstandsbedieningen meer! Met één druk op de knop start u uw presentatie, past u het volume aan en wisselt u van bron. Maar niet alleen uw audiovisuele apparatuur kunt u eenvoudig aansturen. Ook verlichting en klimaat kan middels hetzelfde systeem bediend worden. U heeft de controle over de ruimte.

Uw bedieningssysteem geprogrammeerd naar uw voorkeuren

Signco audiovisueel programmeert uw bedieningssysteem naar uw wensen. U kunt zelf bepalen welke functies uw wel of niet wilt en wat u belangrijk vindt. Op basis daarvan maken wij het functioneel ontwerp en programmeren uw bedieningssysteem zodat u geen omkijken heeft naar de apparatuur.

Signco Audiovisueel - Extron AV bediening

Diverse merken audiovisuele bedieningssystemen

Signco audiovisueel is leverancier van diverse A-merken bedieningssystemen voor uw audiovisuele apparatuur. Van een eenvoudig knoppenpaneel tot een geïntegreerd touchpanel. Zelfs gekoppeld aan uw gebouwbeheer systeem, met geavanceerde monitoring software waarmee u op afstand ruimtes kunt beheren en besturen.

Advies over centrale bediening

Wilt u ook uw audiovisuele apparatuur kinderlijk eenvoudig en centraal aan kunnen sturen? Neem contact op voor meer informatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Advies over het gebruik van een projectiescherm

Een handbediend scherm of een elektrisch projectiescherm? Breedbeeld of een traditionele 4:3 beeldverhouding? Wel of geen kader om het doek? De mogelijkheden zijn groot. Wilt u advies over het projectiescherm dat voor uw situatie het meest geschikt zou zijn? Neem contact op. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Wij helpen u graag! Neem nu contact met ons op!

Bel mij terug
Neem contact op
Onze AV bediening merken:
Signco Audiovisueel - Extron Room Scheduling Systeem
Signco Audiovisueel - Neets

Deel deze pagina, kies uw platform: